fbpx
Online Markedsføring

3 gode råd til Email Marketing

Af december 6, 2018 No Comments

Email marketing er en effektiv måde, at promovere – og skabe et forhold til sine kunder på. I forhold til annoncering på de sociale medier, vil dit budskab med ikke forsvinde på kort tid i dine modtagers newsfeed. Ved at bruge email marketing i din online markedsføring, kan du få skabt et bedre forhold til både nye – og nuværende kunder. Dette er med til at styrke dine kunders loyalitet for din virksomhed.

Hvad er email marketing?

Email marketing er en markedsføringsstrategi. Her udsender du f.eks. nyhedsbreve. Du har mulighed for at distribuere kampagner for din virksomhed. Derfor er det muligt, at sende en række tilbud, nyheder mm. til de personer, som har godkendt at modtage dit nyhedsbrev. Hvis du er i tvivl, om hvornår og hvilke informationer, som du må benytte i disse kampagner – kan du læse mere omkring GDPR-lovgivningen her.

Ved hjælp at email marketing har du mulighed for at skabe/opbygge en relation til dine kunder. Ydermere, er det en god metode til at pleje dine loyale kunder.  

Her kan du læse mere omkring 3 gode råd omkring email marketing:

God ROI

Mange som benytter sig af email marketing og generelt nyhedsbreve har en stærk ROI – sammenlignet med mange af de andre digitale kanaler og platforme.

Ved at bruge denne form for markedsføring – er du forholdsvis tæt på selve konverteringen på dit produkt. Derfor er det vigtigt, at du skaber opmærksomhed på dine produkter og virksomhed, for at modtagerne forbliver bevidste omkring din virksomhed.

Content

Ved at blive i modtagerens bevidsthed – uden at dine mails bliver afmeldt eller fjernet i indbakken, er det vigtigt at skabe content, som fanger modtageren.

Når du skaber indhold skal du passe på, at modtageren ikke opfanger det som ligegyldig spam. Her er en række idéer til hvad du kunne bruge i et nyhedsbrev:

  • Dine ydelser
  • Tilbud
  • Nye tiltag
  • Produkter

Call-To-Action

Når du har fundet ud hvad din email skal indeholde – er næste step at få modtageren til at læse den. I sidste ende er målet at skabe en konvertering. Uanset hvilken målsætning, som du har i forbindelse med din email marketing – er det dog vigtigt, at modtageren kan trykke videre. Det ville være enormt ærgerligt, hvis dine modtagere – åbnede og læste mailen, og derefter “glemte” din virksomhed, fordi de ikke kunne se produkterne, priser mm.

Derfor er det en fordel at sætte en række Call-To-Action knapper i selve mailen. Dette kan medføre flere konvertering og besøgende på din hjemmeside. Hvis du ikke får en konvertering med det samme – er du i så fald i den rigtige retning i købsprocessen. Nu kender forbrugerne mere til dine produkter eller services, og på sigt, kan du muligvis anskaffe konverteringer på disse modtagere.

Leave a Reply