Der er mange steder du kan annoncere online. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige

Online markedsføring er alt!

Vi hjælper dig med at finde ud af hvor din virksomhed skal annonceres online.

Hvis du gerne vil have en topplacering på Google – skal du benytte dig af Google Ads.
Dette er et annoncerings-værktøj – hvor du kan betale for, at få vist annoncer på Google. Vi sørger selvfølgelig for, at din Google Ads konto bliver opsat professionelt og korrekt.

Måske er det dog bedre for dig og din virksomhed, at annoncere online på sociale medier – her kan vi også hjælpe dig. En annonce på én af de sociale platforme kan give nye følgere, mere aktivitet på siden og muligvis skabe konverteringer på din hjemmeside.

Rapportering

Vi holder dig opdateret

Vi udarbejder dine annoncetekster, søgeord, udvidelser og opsætning af din Google Ads konto. Hver måned modtager du en rapport med en liste over hvilke annoncer, der har fået kliks – samt hvorledes dine udvidelser har virket mm. Derudover får du opdateringer af dine annoncer og søgeord ud fra de seneste måneds resultater.

Vi kan både lave almindelige opslag, annoncer og konkurrencer på de sociale medier, som naturligvis overholder alle konkurrencereglerne på de sociale medier. Når din annonceringsperiode er udløbet – modtager du en rapport efterfølgende. Her kan du følge med i hvordan din annonce har påvirket f.eks. din Facebookside.

Tal til det rigtige publikum

Digital markedsføring giver dig en masse brugbart data, som du kan måle på. Du ved nøjagtigt hvor dine kunder kommer fra. Du får viden omkring hvordan du rammer den målgruppe og i hvilket tidsrum de er aktive.

Ved køb af Google Ads får du en gennemarbejdet konto. Her får du udover opsætningen af kampagner og annoncer – en målrettet placering, geografiske mål og de rigtige søgeord. Så dine annoncer rammer det helt rigtige publikum.

Når du køber en annonce på de sociale medier hos mediePlan, får du opsætning af kampagnen og annoncen. Du får også udvælgelse af målgruppe, geografisk placering, overvågning og rapportering – og selvfølgelig, får du også produceret det grafiske til selve annoncen.

Tag et kig' på vores arbejde

Cases

Skal vi markedsføre dig?

Kontakt os