CASES

HAUGE GRUPPEN

"Specialiseret i smedie og stål konstruktioner"

Hauge Gruppen var før delt over en masse små afdelinger, der i alt fyldte syv forskellige hjemmesider.

I dag er de samlet i en stor, flot side, hvilket har være medvirkende til at give Hauge Gruppen en ensartet identitet på tværs af deres fagområder.

Desuden har vi lavet SEO (søgeordsoptimering) på hjemmesiden, håndtering af Google AdWords kampagne, oprettet en Google Business Profil til dem samt designet forskellige salgsmaterialer i forbindelse med det nye design.

VVS-BILEN

"Servicerer alle steder på Fyn"

VVS bilen ønskede en ny hjemmeside i forbindelse med, at deres nuværende var blevet forældet.

Derfor ville de gerne have en side, der var let tilgængelig, flot og ikke mindst nem at navigere rundt i, hvilket vi fik designet i tæt samråd med kunden, så de fik præcis det resultat, de ønskede.

KIROPRAKTISK

"Det er godt at have det godt"

Kiropraktisk hed førhen Kiropraktorerne Svendborg, men søgte en ny identitet i forhold til et navneskift til Kiropraktisk. Vi hjalp dem med nyt logo og design, hvorefter de bla. fik udskåret nye facadebogstaver samt facadefolie og nye tryksager, der var i overensstemmelse med det nye design.

I samme ombæring blev hjemmesiden opdateret til en tidssvarende side, hvor det nye design også blev et gennemgående tema.

Derudover har vi hjulpet Kiropraktisk med medierådgivning, så de fik en mere struktureret markedsføring, som samtidig var billigere end det, de havde tidligere.

FYENS STILLADS

"De grønne stilladser står for det sikre"

Fyens Stillads ønskede en ny hjemmeside med bedre skruktur, så det var nemmere for kunder at navigere rundt på deres side.

I samme ombæring blev der lavet SEO (søgeordsoptimering) på hjemmesiden, så den blev højere rangeret på Google. Derudover har vi hjulpet Fyens Stillads med medierådgivning samt tryksager.

TOP