Design

Få en sammenhængende markedsføring

Logoforslag

Er du nystartet, eller har du bare brug for et nyt logo - har vi en dygtig grafiker der kan imødekomme dine ønsker om et unikt design til dig og din virksomhed.

Du får således forskellige logo design forslag i forskellige varianter; farver, skrifttyper, størrelser, mm. du selv kan vælge imellem. Derefter gennemgår logoet endnu en design process hvortil du endnu engang får nogle forskellige varianter af det valgte logo. Hermed, når det endelig logo er produceret og udvalgt, får du det tilsendt i de ønsket formater, hhv. .ai, .esp, .jpg, .png & .pdf.

Dermed er du dækket godt ind for fremtidig anvendelse af logoet.

Du får self. logoet i vektorgrafik, som er industristandarden hvad angår design af logoer. Dette betyder, at logoet kan anvendes til alt da det kan justeres i størrelse uden at miste kvalitet.

Genoptegning af logo

Har du et logo du er glad for, men som du ikke har i de rigtige fil formater af? Ikke noget problem - hos mediePlan kan vi genoptegne dit logo lige som det er. Det vil sige, at du bibeholder din virksomheds identitet samtidig med, at du får dit logo i alle de relevante fil formater hvad angår logoer.

Tryksager

Står du og skal bruge kuverter, brochure, skilte, bannere eller lignende med tryk på, kan mediePlan hjælpe dig med at et design, der imødekommer dine ønsker. Vi har stor erfaring med design af tryksager - så du får kun kvalitetsprodukter hos mediePlan.

Bildekoration

mediePlan hjælper dig og dit køretøj med at synliggøre din virksomhed - gennem bildekorationer kan du gøre din virksomhed mere synlig, med alt fra logoer, illustrationer og kontaktoplysninger. Sammen udarbejder vi et design efter dine ønsker.

Merchandise

Står du og mangler merchandise, kan vi bidrage med det grafiske element. Vi hjælper dig med at designe dit unikke merchandise - uanset om det er nøgleringe, armbånd, flag, tøj og meget mere.

Alt det grafiske bliver udarbejdet af en professionel grafiker i tæt samarbejde med dig, således at vi sikre det resultat, som du ønsker.

TOP