Google Adwords

Få en topplacering på Google

Betal for en topplacering på Google

Google AdWords er Googles annonceringsprogram. Med programmet får du mulighed for at vise annoncer til potentielle kunder. Med andre ord er Google AdWords et markedsføringsværktøj, der kan bruges til at erhverve nye kunder, samt at få din virksomhed til at vokse.
Hos mediePlan har vi kompetencerne til, at hjælpe dig med netop Google AdWords.

Programmet fungerer på den måde, at du køber annonceringsplads af Google. Herefter udvælger vi sammen med dig, hvilke ord dine annoncer skal findes på. Næste skridt er, at vi aftaler et dagligt budget for kampagnen. Google AdWords fungerer nemlig på den måde, at man betaler per klik. Det betyder, at du betaler penge, når besøgende klikker på dine annoncer. Hvis du ikke får nogle klik på dine annoncer, betaler du ikke for annonceringen.
Ud over at udvælge specifikke ord, som din annonceringskampagne skal kunne findes på, kan vi afgrænse kampagnen geografisk. På den måde sikrer du dig en bedre og mere målrettet annoncering for din virksomhed.

Hvis du har en webshop tilknyttet din hjemmeside, er Google AdWords en oplagt annonceringsmetode. Her er det nemlig muligt at annoncere på konkrete produkter, således at dine kunder kan klikke på din annonce, og derefter blive ført direkte til produktet på din webshop.

Google AdWords er på alle måder et effektivt annonceringsværktøj til at få din virksomhed til tops på Google.

Topplacering på Goolge

Dagligt budget

Betaling per klik

Målret dine annoncer geografisk

Nemt at måle trafikken

Udførlige rapporter

TOP