Det handler om at skille sig ud

Muligvis har du en nystartet virksomhed, eller måske har dit ansigt udadtil bare brug for en kærlig hånd. Uanset opgaven har vi en dygtig grafiker, der kan imødekomme dine ønsker om et unikt design til dig og din virksomhed.

Ofte har du også allerede et logo, som du er glad for. Måske har du ikke har de rigtige fil-formater. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at genoptegne dit logo lige præcis som det er. Dette tilbyder vi, da man oftest skal bruge vektorgrafik for at få et ordenligt resultat. F.eks. hvis dit logo skal trykkes på en plakat eller lignende.

Merchandise

Brug for lidt mere?

Vi hjælper dig gerne med at bestille og designe helt unikt merchandise til din virksomhed. Uanset om det er keyhangers, armbånd, flag, tøj eller noget helt andet, som du har i tankerne. Vi udarbejder produktet i tæt samarbejde med dig – således at vi får skabt et flot resultat.

Tryk, folie og dekorationer

Skal du bruge kuverter, brochure, skilte, bannere eller lignende fysiske genstande med tryk på? Vi kan hjælpe dig med at realisere dette. Vi har hos mediePlan stor erfaring med design af tryksager, da vi beskæftiger os med dette dagligt. Ligeledes udarbejder vi også grafiske designs til dekoration af biler – som er noget der i sandhed er med at synliggøre en virksomhed i by-billedet.

Alt grafisk materiale bliver udarbejdet af en grafiker, som er i tæt samarbejde med dig gennem hele forløbet.

Tag et kig' på vores arbejde

Cases

Skal vi markedsføre dig?

Kontakt os