Hjemmeside uden abonnement

Hos mediePlan er der ingen bindning på hjemmesider. Det betyder ingen dyre abonnementer og hjemmesiden er 100% din.

Få en ny og tidssvarende hjemmeside

Hos mediePlan tilbyder vi hjemmeside uden abonnement. Det betyder, at hjemmesiden er din, og at denne ikke er bundet af nogen abonnementsaftale. Derudover er alle de hjemmesider, vi designer og opbygger, lavet i det brugervenlige og anerkendte WordPress CMS.

Hjemmesider er i dag blevet en af de mest vigtige og effektive måder at markedsføre sin virksomhed på. Derfor forstår vi hos mediePlan vigtigheden af at være synlig på hjemmeside, så din virksomheds kunder nemt og hurtigt kan finde svar på deres spørgsmål.
Vi tilbyder samtidig at SEO optimere din nye hjemmeside uden abonnement. På den måde sikrer vi, at søgemaskinerne, bl.a. Google, lettere kan finde din virksomheds hjemmeside og samtidig give hjemmesiden en højere placering på Google. Læs mere om vores SEO-løsninger her.
Når vi designer en hjemmeside uden abonnement for dig, betyder det samtidig, at denne er responsive. Dvs., vi sørger for at tilpasse hjemmesiden til alle tre platforme: PC, tablet og mobil.

 

Support og hosting
mediePlan tilbyder at lægge din nye hjemmeside på webhotel, samt stå for support af denne. For dig betyder det, at vi altid sidder klar til at hjælpe dig med ændringer af fx. billeder eller tekst på hjemmesiden.

Responsive

Vi gør din hjemmeside klar til alle 3 platforme.

Design

Nyt og tidssvarende design.

Ingen abonnement

Ingen dyre bindinger.

Mail

Vi flytter dine mails med, når du skifter til os.

Brugervenligt CMS

Alle vores hjemmesider er designet i WordPress og er nemme at redigere.

Support og Hosting

Vi tilbyder support og hosting af din hjemmeside.

TOP