Få styr på din markedsføring

Vi ved at drive en virksomhed er, som de fleste vil nikke genkende til, et kæmpe stykke arbejde. Markedsføringsdelen kommer derfor ofte til at halte. I mange tilfælde indgår virksomheder desværre aftaler – de aldrig ser resultaterne af, og som resultat føler mange at deres penge fosser ned i et bundløst hul.

Vi tilbyder derfor at en af vores medierådgivere kommer ud til dig, så der kan blive dannet et overblik. Derefter kan der blive lagt en konkret strategi for din virksomhed.

Slip for telefonsælgeren

Vi tager snakken

Vi tilbyder dig og din virksomhed, at du kan videresende alle de opkald, som du modtager fra diverse telefonsælgere til os. Det betyder, at du vil blive fri for at bruge tid og energi på at besvare opkald fra annoncesælgere mm. og i stedet, lade os hos mediePlan tage sig af det.

Vi besøger dig

Vores medierådgivning indebærer et personligt besøg af én af vores rådgivere. Under besøget gennemgår vi din nuværende markedsføring. Ud fra den information vi har fået på mødet, samt vores mange års erfaring – udarbejder vi derved en plan for din virksomheds fremtidige markedsføring.

Hvis det er er muligt, genforhandler vi gerne dine nuværende aftaler, eller forhandler nye markedsføringsaftaler på dine vegne. På denne måde sikrer vi, at din virksomhed står stærkt.

Tag et kig' på vores arbejde

Cases

Skal vi markedsføre dig?

Kontakt os