BILLIG SEO

SEO optimer din hjemmeside og opnå bedre placering på Google

Opnå en bedre placering på Google

Vi tilbyder hos mediePlan at udføre billig SEO på de hjemmesider, vi designer. SEO eller Søgemaskineoptimering, er en måde at optimere din hjemmeside sådan, at den nemt kan findes via en simpel søgning på Google.

Optimeringen foregår på den måde, at vi sammen med dig finder frem til de ord, som din hjemmeside skal findes på. Hvis man fx gerne vil findes på ordene ”maler i Odense”, sørger vi for, at netop disse ord optimeres til din hjemmeside, og dermed kan Google bedre finde frem til denne.

Når optimeringen er lavet på din hjemmeside, vil den langsomt bevæge sig op på Googles søgningsside. Processen varierer fra ord til ord, alt efter konkurrence og hvor almindeligt ordet er.

For at du kan følge med i, hvordan processen forløber, sender vi dig månedligt en rapport over udviklingen. På den måde kan du hele tiden følge med i den nye placering, din hjemmeside har fået på de valgte søgeord på Google.

SEO optimering hos mediePlan inkluderer en professionel tekstforfatter. Denne bistår udfærdigelsen af professionelle tekster til din hjemmeside, således at den opfylder de krav, der gør det muligt at udføre SEO optimering på din hjemmeside.

Med vores billig SEO optimeringen på din hjemmeside sikrer du altså, at din virksomhed fremstår mere synlig på Google.

SEO optimering på udvalgte ord

Tekstforfatter

Månedlig rapport

Kort bindingsperiode

Konkrete optimeringer på hjemmesiden

Synligere på Google

TOP