SEO gør dig synlig. Få en bedre placering på søgemaskinerne

Vi tilbyder hos mediePlan at udføre SEO på din hjemmeside. SEO, ‘Search Engine Optimization’ eller på dansk, Søgemaskineoptimering, er en måde at optimere din hjemmeside på. Bliv fundet via en simpel søgning på f.eks. Google.

Optimeringen foregår på den måde, at vi sammen med dig –  finder frem til de ord, som din hjemmeside skal findes på. Hvis man gerne vil findes på ordene ”maler i Odense”, sørger vi for, at netop forekomsten af disse ord optimeres på din hjemmeside. Dette hjælper søgemaskinerne med at finde din side relevant i forhold til ordet.

Tekstforfatteri

Intet indhold? Intet problem!

SEO optimering hos mediePlan inkluderer en tekstforfatter. Der bliver udarbejdet professionelle tekster til din hjemmeside. Alle teksterne opfylder de krav, som gør det muligt at udføre professionel SEO på din hjemmeside.

Du er med i processen

Når SEO optimeringen er udarbejdet på din hjemmeside – vil den langsomt bevæge sig op af resultatlisten på Googles søgemaskine. Processen varierer fra ord til ord – alt efter brugen af almene ord og konkurrencen i den valgte branche.

For at du kan følge med i, hvordan processen forløber sig, sender vi dig månedligt en rapport over udviklingen. På den måde kan du følge med i placeringen af din hjemmeside udfra de udvalgte søgeord på Google.

Tag et kig' på vores arbejde

Cases

Skal vi markedsføre dig?

Kontakt os