Engager dine kunder

De sociale medier spiller en stor rolle for både virksomheder og privatpersoner i dag. Dette fungerer som de primære kommunikationskanaler for de fleste virksomheder.
Dette kan dog være en tung opgave at løfte. Derfor tilbyder vi hos mediePlan, at håndtere din virksomhed på de forskellige sociale platforme. Dette dækker alt – lige fra oprettelse af dine virksomhedsprofiler, optimering, rådgivning. Derudover kommer det visuelle udtryk og annonceringer til planlægning, samt eksekvering af opslag på dine profiler med oveni.

Skab synlighed for din virksomhed på danskerne foretrukne sociale medier. Ved at benytte de sociale netværker – har du mulighed for, at holde dine kunder opdateret og fortælle dem omkring nyheder. Udover muligheden for at informere dine kunder skriftligt – har du også mulighed for at vise dine produkter i form af billeder og videoer.

Valg af platform

Facebook? Instagram?

Hvilken social platform er mest optimalt for dig og din virksomhed? Vi tilbyder hos mediePlan at vejlede dig omkring – hvilke sociale medier, der passer bedst til din virksomhed. Det er vigtigt at kommunikere med sine kunder gennem de rigtige sociale medie – både visuelt og skriftligt.

Til dig der kun har brug for hjælp en gang imellem – tilbyder vi et klippekort, hvor du bl.a. kan få rådgivning, korrekturlæsning, opdateringer og hjælp til at lave opslag.

Slip for et enormt stykke arbejde

Når dine virksomhedsprofiler er professionelt oprettet eller optimeret – vil du skulle bruge tid på enten, at finde dine nuværende kunder eller anskaffe nye følgere. Derfor tilbyder vi at hjælpe dig med at f.eks. anskaffe nye følgere gennem annoncering på de sociale medier. For at du kan se hvordan din udvikling på de sociale platforme har været under en annoncering – får du efterfølgende tilsendt en rapport.

Vi står til rådighed, hvis du har brug for hjælp eller vejledning med din profil. Hvis du ønsker, at vi skal stå for vedligeholdelse eller opdateringer af hele din profil – kan vi også hjælpe dig med dette.

Tag et kig' på vores arbejde

Cases

Skal vi markedsføre dig?

Kontakt os